Aktuellt 2022

Årsmöte 30 mars

Nu äntligen kan vi ses igen och ha ett fysiskt årsmöte!

Välkomna onsdag 30 mars 2022 kl. 18 till Essunga Bygdegård.

Förutom årsmötesförhandlingar, medlemsdragning och "go' fika" så utser mötet också årets Guldspade-mottagare.

Dessutom kommer Andreas Idén (före detta Benkel) som vi besökte i Loo häromåret att hålla föredrag.

Sommarens bussresa 7 maj

Lördag 7 maj ses vi vid Saxtorget i Nossebro kl. 8 med fyllda fikakorgar börjar vi dagen med besök i Lennart Fredrikssons visningsträdgård i Skänninge och på Plantskolan Botanicus. Här finns "Sveriges billigaste perenner". OBS! Endast kontant betalning.

Vi stannar i Ödeshög och äter lunch på Rasta. Med ny energi besöker vi sedan två privata trädgårdar i Bankeryd hos Inger och Bernt Hernell samt Eva och Gunnar Albinsson.

Pris för medlemmar 350 kronor och icke-medlemmar 400 kronor.
Anmälan senast 15 april via SMS till ordförande Anki på telefon 0730 313 727.
Lunch ingår inte utan alla tar med sig fikakorg för hela dagen. Finns möjlighet att köpa lunch i Ödeshög.